top of page
Ara

Kocaelispor Başkanı Recep Durul'dan 58. Yıl Mesajı

24 Nisan 1966 yılında kurulan Kocaelispor, 58. yıl dönümünü kutladı. Yeşil siyahlı ekipte, başkan Recep Durul, taraftara ve camiaya 58. yıl dönümü mesajı verdi.


kocaelispor başkanı açıklama

Kocaelispor başkanı Recep Durul, Körfez'in kuruluşunun 58. yıl dönümüne özel açıklamalarda bulundu.


Başkan Durul'un açıklamaları şu şekilde:


''Kıymetli Kocaelispor ailesi, kıymetli Kocaelisporlular, yönetim kurulu üyelerimiz, değerli kongre üyelerimiz, sevgili gençlerimiz, sporcularımız, kulübümüzün emektarları sevgili çalışma arkadaşlarım. Bu önemli günde hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Kocaelispor’umuzu tarihi bir günde, başta Atamız olmak üzere 24 Nisan’ı anıyor ve 58. kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yarım asrı aşkın süredir değişmeyen kutsal armamız altında, asil varlığını sürdürerek tarihinde büyük destanlar yazan, gelenekleri ve değerleri ile nesillerine ışık tutan bir kulüp olarak varlığını sürdürmenin gururunu yaşıyoruz.


Bu kutlu yolda başta, ebediyete intikal etmiş olan kurucularımızdan başlayarak, kulübümüze emek veren tüm başkanlarımızın, yöneticilerimizin, teknik ekiplerimizin, oyuncularımızın, kulübümüz çalışanlarının, vefakar taraftarımızın, paydaşlarımızın ve geçmişteki tüm değerlerimizin ruhları şad, makamları cennet olsun.  Kendilerine ne kadar minnet duysak azdır. Onların vizyonları, fedakarlıkları ve azimleri bugün bizlere miras kalan bu büyük ailenin temellerini atmıştır. Elbette bu büyük ailenin en değerli üyeleri, kuruluştan bu güne hiçbir zaman vazgeçmeyen, her zaman en ön saflarda yer alan değerli taraftarlarımız, sizler bu takımın gerçek kahramanları ve sevdamızın en güçlü temel taşlarısınız.


1966 ruhuyla oluşturulmuş kulübümüz, bizi sadece sporcular olarak değil, insan olarak da geliştirmekte, bireysel ve toplumsal anlamda yüceltmektir. Kocaelispor, bizlere bir takımın nasıl bir aile ve nasıl bir toplum olabileceğinin en canlı örneğini sunmaktadır. 58. yıldönümünde geçmişin hatıraları ile gururlanırken, geleceğe dair umutlarımızı ve hayallerimizi de yeniliyoruz. Yeni başarılar ve yeni zaferler için kenetlenmiş durumdayız.


Unutmayalım ki Kocaelispor sadece bir futbol kulübü değil aynı zamanda bir yaşam biçimidir. Bizler bu yaşam biçimini gelecek nesillere aktarmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Camiamızın bu anlamlı günü kutlaması yapımızı daha da güçlendiriyor. Birlikte, ilk günkü heyecanla daha nice yıldönümlerini kutlamak dileğiyle. İnşallah inancımız odur ki 58. kuruluş yıldönümümüz, Süper Lig’e yeniden yükseliş yılımız olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm Kocaelispor ailesinin bu özel gününü kutluyor, en kalbi duygularımla sevgi ve selamlarımı iletiyorum.''

bottom of page