top of page
Ara

Göztepe'de Şampiyonluk Programı Belli Oldu!

Göztepe CEO'su Kerem Ertan, düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Ertan ayrıca, şampiyonluk kutlamalarının Bodrum FK maçının ardından yapılacağını belirtirken, program akışına dair bilgilendirme yaptı.


göztepe şampiyonluk kutlamaları

Şampiyonluk için geri sayıma başlayan Göztepe, ligin 32. haftasında Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Sarı kırmızılı ekip, galibiyet alması halinde ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.


Göztepe CEO'su Kerem Ertan, şampiyonluk bu hafta gelse dahi kutlamaların sezonun son iç saha mücadelesi olan Bodrum FK maçının ardından yapılacağını açıkladı.


Ertan tarafından yapılan açıklama şu şekilde:


''Gençlerbirliği maçında planlanmış bir kutlama yapmayacağız. Umarım o günü görür ve Süper Lig'e terfi edersek tüm kutlamayı Bodrum FK maçında yapacağız. Bunun sebepleri var. Bir, garanti olacak olsa da kupa töreninin son maçta olması tercih ediliyor. İkincisi de bu maçta taraftarımızın herhangi bir sebepten sahaya girmesi durumunda Bodrum maçında cezalı duruma düşebiliriz. O bizim terfi maçımız, Süper Lig'e çıkış maçımız. Dolayısıyla herhangi bir ceza almamamız gerekiyor. Yani Gençlerbirliği maçıyla şampiyon olsak da kutlamaları Bodrum maçında yapacağız. Taraftarımızdan da ricamız, Gençlerbirliği maçı ne olursa olsun herhangi bir sahaya giriş, aksiyon almak gibi bir durum olmasın. Ceza alırsak Bodrum maçında boş tribüne oynamak zorunda kalabiliriz.''


Kerem Ertan ayrıca, 12 Mayıs'ta düzenlenecek olan kutlamalara ünlü sanatçı Levent Yüksel'in katılacağını belirtti:


''Bodrum maçıyla ilgili olarak da, Levent Yüksel bizimle olacak. İnşallah Medcezir'i tüm stat olarak şarkının sahibi ile seslendireceğiz. Kendisine de çok teşekkür ediyorum. 12 Mayıs'ta beraber olacağız İnşallah.''

bottom of page