top of page
Ara

Erteleme Maçını Kazanan Van, Zirveye Yaklaştı!| Vanspor FK - Ankaraspor: 2-1

Van'da, seçim sonrası yaşanan olaylar nedeniyle 3 Nisan'da oynanması gereken Vanspor - Ankaraspor maçı 17 Nisan'a ertelenmişti. 17 Nisan'da oynanan mücadelede Vanspor, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı.


vanspor ankaraspor erteleme maçı  vanspor kazandı

TFF 2. Lig Beyaz Grubun erteleme maçında Vanspor ile Ankaraspor, Van Atatürk Stadyumu'nda karşılaştı.


Konuk ekip, 32. dakikada Recep Yemişci'nin golü ise 1-0 öne geçti ve devre Ankaraspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.


İkinci devreye oyuncu değişiklikleri ile başlayan Vanspor, skoru çevirmek adına ataklarını sıklaştırdı.


Kırmızı siyahlılar beraberlik golünü, ikinci devrenin başında oyuna giren Berke Demircan ile 74. dakikada buldu.


76. dakikada Ankaraspor'da, golün sahibi Recep Yemişci direkt kırmızı kart ile oyun dışı kaldı ve mavi beyazlılar mücadeleye 10 kişi devam etti.


Mücadelenin normal süreci 1-1'lik eşitlikle tamamlanırken, 90+1'de Berke Demircan tekrar sahneye çıktı ve Vanspor'a 2-1'lik galibiyeti getiren golü kaydetti.


Son dakika golünün ardından oyuncular arasında gerginlik yaşandı ve Vanspor'da Furkan Sakı ile Ankarasporlu Fahrettin Berk Yılmaz kırmızı kart gördü.


Geriden gelerek, altın değerinde bir 3 puanı hanesine yazdıran Vanspor, puanını 72'ye yükseltti ve lider Erokspor ile farkı 2'ye düşürdü. Ayrıca kırmızı beyazlılar, iç sahadaki galibiyet serisini 8 maça taşıdı.


4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Ankaraspor ise 56 puanda kaldı.

bottom of page