top of page
Ara

Enis Destan'tan Özür Paylaşımı

Trabzonspor'un genç yıldızı Enis Destan, Fatih Karagümrük maçında rakibine yaptığı sert müdahaleden dolayı özür açıklaması yaptı.


enis destan açıklama

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Mücadeleden 3-2'lik üstünlükle ayrılan bordo mavililer, rövanş maçı önesi avantaj elde etti.


Karşılaşmanın 45. dakikasında Enis Destan, topsuz alanda Ceccherini'ye yaptığı faul sonrası sarı kart görmüş, VAR incelemesinin ardından sarı kart iptal edilerek kırmızı kart ile oyun dışı kalmıştı.


Enis Destan, karşılaşmanın ardından sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile Trabzonspor camiasından ve Ceccherini'den özür diledi.


İşte o paylaşım:


''VaVaCars Fatih Karagümrük ile oynadığımız karşılaşmada pozisyon anının etkisiyle hiç yapmamam gereken bir hata yaparak takımımı yalnız bıraktığım için büyük bir üzüntü içerisindeyim. Hayatım boyunca hatalarını kabul ederek düzeltmeye çalışan bir düşünceye sahip olduğumu belirtiyor, başta oyununun geri kalan kısmında yalnız bıraktığım takım arkadaşlarımdan, hocalarımdan ve her anımızda sonuna kadar bizimle berabere olduklarını hissettiren Büyük Trabzonspor taraftarından, ayrıca rakip futbolcu arkadaşımdan tüm samimiyetimle özür diliyorum.''

bottom of page